Hei, aiompa nyt pistää aluille ensimmäisen nettiin pistettävän Lc -tarinani (: Lc säännöt ovat hieman hukassa tässä perheessä, mutta suurin tavoitteeni onkin edetä sinne kymmenenteen sukupolveen (:  Pahoittelen sivun ulkonäköä ja fiksailen asiaa heti kun se on mahdollista (: 

Esittelempä tässä sitten hieman idean ja näin!

Tes

Tes Welled on vain pieni sivullinen hahmo, sillä todelliset päätähdet ovat kantaisä ja -äiti vaihtoehdot;

Michael  ja Mariel

Molemmat ovat kahdeksanvuotiata naperoita, jotka elävät FelixLoch:n kaupungissa äitinsä kanssa. Welledit ovat aika köyhiä, joten heidän täytyy elää kaupungin köyhemmällä alueella. Michael on luova lapsi, joka ikävöi isäänsä, eikä Tes pysty korvaamaan tätä mitenkään. Pikkuhiljaa Michael on vaipunut omaan sisäiseen maailmaansa, jossa on tilaa vain musiikille ja ystäville. Michael on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti lapsi. Hän on silti katkera Marielille, joka vie melkein kaiken äidin huomion.

Mariel on hemmoteltu lapsi, joka rakastaa kirjoja ja elää omassa pienessä haavemaailmassaan. Marielin suurin tavoite on päästä suosituksi ja muuttaa FelixLoch:n rikkaamalle puolelle. Hän unelmoi merenrannoista ja upeista rikkaista miehistä, joiden ainoa tarkoitus on palvoa häntä ja hänen kauneuttaan, josta hän on jo varhain tietoinen. Mariel on luonteeltaan kunnianhimoinen, mutta hieman nörtähtävä lukutoukka.

snapshot_1cf9cffe_3cfcc301

Lapset elävät omissa pienissä maailmoissan, eivätkä tule oikein toimeen. Michael ei haluaisi nähdä hemmoteltua sisartaan silmissään ja Mariel taas häpeää veljensä piittaamatonta käytöstä ja kadehtii tämän ystäviä ja sellaista huomiota koulukavereilta, jota tyttö ei itse saa. Vaan miten käy? Kumpi saavuttaa lopulta unelmansa ja kumpi jää haaveilemaan?

Ajattelin luoda hahmot lapsina, jotta saan aikaa tutustua heihin paremmin itsekin. Jompi kumpi heistä aloittaa ensimmäisen sukupolven tässä tarinassa, mutta kumpi? Ehdotuksia saa heittää siitä kumpi olisi parempi vaihtoehto (:  Hahmot esittelen paremmin myöhemmin ja heidän elämästään tulee hieman tietoa, mutta virallisesti aloitan vasta kun he ovat aikuisia (: